Asaltul impotriva creștinismului

Ministrul ungar de Externe, atac la creștinofobia EuropeiMinistrul ungar de Externe, atac la creștinofobia Europei: Este dominată de o formă nesănătoasă de secularism, fiind stânjenită de religia și tradițiile sale creștine. Creștinofobia a devenit ultima formă acceptabilă de discriminare!

 Europa își ignoră rădăcinile creștine, punându-se în pericol, iar lipsa ei de identitate face greu de acceptat și de respectat alte tradiții. Afirmația a fost făcută de ministrul ungar de Externe, Péter Szijjártó, într-un interviu în care a vorbit despre lipsa valorilor Europei, tradiții și creștinism. Și despre ajutorul financiar masiv acordat de Budapesta creștinilor din Orientul Mijlociu.


„În timp ce toată lumea vorbește, în mod ipocrit, despre toleranță și acceptarea altora, trebuie să ne întrebăm cum este posibil să îi respectăm pe alții, cu religiile, tradițiile și istoria lor, dacă nu le respectăm pe ale noastre”, a afirmat Péter Szijjártó în interviul acordat celor de la Breitbart News, în care a descris lipsa de valori a Europei, cauzată de refuzul ei de a-și îmbrățișa propria istorie.
„Așadar, dacă tu nu-ți respecți propria cultură, patrimoniul și religia, nu vei putea să le respecți pe ale altora. Cel puțin, așa înțelegem noi”, afirmă șeful diplomației maghiare.

În context, a amintit că Ungaria a devenit prima țară din lume care a decis să înființeze un departament guvernamental care să se ocupe de creștinii persecutați în Orientul Mijlociu și în Europa.
„Creștinismul este religia cea mai persecutată din lume”, a declarat Szíjjártó pentru Breitbart. „Patru din cinci persoane ucise pentru credința lor sunt creștini, dar dintr-un anume motiv acest fapt nu a fost recunoscut sau abordat în mod corect”, spune șeful diplomației maghiare.

Textul intergral :
 http://www.activenews.ro/externe/Ministrul-ungar-de-Externe-atac-la-crestinofobia-Europei-Este-dominata-de-o-forma-nesanatoasa-de-secularism-fiind-stanjenita-de-religia-si-traditiile-sale-crestine.-Crestinofobia-a-devenit-ultima-forma-acceptabila-de-discriminare-141805

 ........................................................................................................................................................
 Elitele europene respectă mai mult libertatea religioasă a musulmanilor decât pe cea a creștinilor. În numele toleranței se vrea impunerea unei ideologii care înseamnă eliminarea creștinilor din viața publică.


Musulmanii din Europa se bucură de o mai mare libertate religioasă decât creștinii din Europa. O spune șeful unei organizații anti-discriminare, care arată că, în timp ce musulmanii sunt tratați cu mănuși, pentru a nu le fi lezate sentimentele religioase, creștinii sunt tot mai marginalizați.
Martin Kugler, istoric și fondator al Observatorului asupra Discriminării și Intoleranței împotriva Creștinilor, acuză elitele europene că fac presiuni asupra creștinilor pentru a-i face să-și ascundă religia. Nu acceași măsură se aplică și musulmanilor, cărora li se permite să se afișeze oricum.  Europa este martora unei ofensive seculariste, a adăugat el, dar politicienii au criterii diferite în relațiile cu creștinii și musulmanii, permițând purtarea vălului islamic, dar încercând să scoată crucile din locuri publice.
 https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/04/10/expert-despre-ofensiva-secularista-elitele-europene-respecta-mai-mult-libertatea-religioasa-a-musulmanilor-decat-pe-cea-a-crestinilor-in-numele-tolerantei-se-vrea-impunerea-unei-ideologii-care-inse/

...........................................................................................................................................................                       In Franta moscheile iau locul bisericilor 


2800 de biserici ar putea fi distruse in Franta daca se va continua in acest ritm.
Franta nu va mai Franta daca acolo vor fi mai multe moschei decat biserici.. 
Video:

 https://www.facebook.com/ProChristiani/videos/1386195158068487/....................................................................................................................................................

        

LONDONISTAN. Raport șocant: 500 de Biserici au fost închise în capitala Marii Britanii. În locul lor au apărut 423 de moschei                                                         Un raport publicat de Gatestone Institute arată, dacă mai era nevoie, că Londra a devenit paradisul moscheilor. Care răsar ca ciupercile în metropola de pe malul Tamisei, în timp ce bisericile își închide porțile.

Rata închiderii bisericilor din capitala Regatului Unit este izbitor de mare, comparativ cu orice alt oraș din Europa, așa cum și numărul moscheilor care le iau locul crește in ritm rapid, susțin cei de la Gatestone Institute, analizând schimbările de ordin religios.
„Londra este mult mai islamică decât multe state musulmane luate la un loc”, spune Maulana Syed Raza Rizvi, unul dintre predicatorii islamiști care trăiesc în ceea ce jurnalista Melanie Phillips denumește „Londonistan”. O apreciere mai puțin elegantă o are însă Wole Soyinka, laureat al Premiului Nobel pentru literatură, care a numit Marea Britanie „o hazna pentru islamiști".
Site-ul Breitbart amintește declarația primarului musulman al capitalei britanice, Sadiq Khan, după recentul atentat terorist de la Westminster: „Teroriștii nu pot suporta multiculturalismul ". 
Devine însă tot mai evident că Londonistan-ul, cu cele 423 moschei noi, se ridică încet dar sigur pe ruinele triste ale creștinismului britanic, spune analistul italian Giulio Meotti pentru Gatestone Institute. Meotti citează o informație publicată de Wall Street Journal, conform căreia 500 de Biserici de toate confesiunile din Londra au fost transformate în case private.

Situația stă cam așa: 


The Hyatt United Church a fost cumpărată de comunitatea egipteană, pentru a o transforma în moschee. Biserica Sfântul Petru a devenit și ea moscheea Madina, iar moscheea Brick Lane a fost ridicată pe locul unei foste Biserici metodiste. Și nu doar lăcașe creștine au devenit, peste noapte, moschei, ci și oamenii au ales să se convertească. Conform unor statistici recente, numărul celor care au ales să se convertească la Islam s-a dublat. De multe ori, cei care fac asta aleg Islamul radical, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Khalid Masood,  atacatorul de la Westminster.

http://www.activenews.ro/externe/LONDONISTAN.-Raport-socant-500-de-Biserici-au-fost-inchise-in-capitala-Marii-Britanii.-In-locul-lor-au-aparut-423-de-moschei-142392


..............................................................................................................................................

Nebunie totala , un profesor din Franta a fost suspedat pentru ca le-a citit elevilor pasaje din biblie


După legea votată de Adunarea Națională, prin care site-urile pro viață au fost scoase în afara legii, un incident aduce în prim plan isteria laicismului. Un profesor francez din departamentul Indre, care preda la școala primară, a fost suspendat pentru că a „încălcat principiul laicității statului”. De ce? Pentru că le-a citit elevilor  pasaje din Sfânta Scriptură.

Pofesorul a fost dat pe mâna superiorilor ierarhici, printr-o scrisoare anonimă, de părinții copiilor, deranjați că acesta a citit pasaje din Bibile,  scrie presa franceză. Reclamanții s-au plâns că lecturarea Bibliei ar fi o infracțiune, greu de trecut cu vederea, prin încălcarea principiului laicității statului, care acordă religiei un spațiu limitat in viața publică a Franței.

http://www.activenews.ro/externe/Nebunie-totala-Un-profesor-din-Franta-a-fost-SUSPENDAT-pentru-ca-le-a-citit-elevilor-pasaje-din-Biblie-141501

.........................................................................................................................................                                                                      

                                                                               

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/03/15/raport-islamul-religie-majoritara-in-2100-alianta-familiilor-din-romania/

Musulmanii din Germania :Vor sa islamizeze Germania ,fata de crestini au numei ura.
 http://www.evz.ro/vor-sa-islamizeze-germania-fata-de-crestini-nu-au-decat-ura.html

..........................................................................................................................................................


                                                                   

Papa de la Roma a dat si el o mana de ajutor  ideologiei politically correct facand apeluri repetate pentru primirea a cati mai multi "refugiati" musulmani, si intr-un  act suprem de obedineță a inghenunchiat in fața unui grup de musulmani  le-a spalat și le-a sărutat picioarele inaintea Pastelui Catolic in 2016.
 Este adevatat ca și Christos a spalat picioarele ucenicilor sai și le-a cerut sa faca si ei la fel, dar CRESTINILOR ,urmasilor lui Christos, in nici un caz nu a spus spalati si sarutati picioarele musulmanilor, paganilor, dusmanilor crestinismului !                                                           


.......................................................................................................................................................
                                                                               

Furtuna care se apropie: Libertatea religioasă după triumful revoluției sexuale


Rezultatul final al legislației anti-discriminare va fi victoria „drepturilor sexuale” asupra libertății religioase


                                                   
                                                                           

În primul volum al istorisirii sale despre cel de-al Doilea Război Mondial, Winston Churchill privește înapoi la „norii de furtună” adunați în anii 1930 ce prevesteau războiul și pierderea libertății umane. Churchill a avertizat cu înțelepciune și precizie Marea Britanie de tragedia ce avea să urmeze dacă Hitler nu avea să fie oprit. Acțiunile sale AU FOST curajoase. Noi nu ne confruntăm cu aceeași furtună, dar avem de dus o bătălie care va determina destinul neprețuitei Libertăți, însăși temelia drepturilor omului și demnității umane.
Vorbind în urmă cu treizeci de ani, procurorul general Meese (al SUA, n. tr.) [1] a avertizat că „există idei care au dobândit o influență în unele părți ale societății noastre, în special în unele domenii importante și sofisticate care se opun libertății religioase și libertății în general. În unele zone, există persoane care au îmbrățișat o ostilitate față de religie care trebuie să fie recunoscută ca ceea ce este, în mod expres, și contracarată.”
Acestea au fost cuvinte profetice. Ideile despre care Meese avertiza au câștigat teren în ultimii treizeci de ani și câștigă și acum cu o viteză uluitoare. O revoluție în moralitate caută acum nu numai să submineze căsătoria, dar, de asemenea, să redefinească și astfel să submineze fundamentul esențial al demnității umane și al libertății.
Libertatea religioasă este sub amenințare directă. Pe parcursul pledoariilor, în cauza Obergefell (cauza în urma căruia Curtea Supremă a legalizat „căsătoria” între persoane de același sex pe întreg teritoriul SUA, în iunie 2015, n. tr.) reprezentantul ministerului Justiției a notificat Curtea Supremă că libertățile instituțiilor religioase vor fi o problemă deschisă și inevitabilă. Deja, libertatea religioasă este amenințată de un nou regim moral care exaltă libertatea erotică și autonomia personală și susține deschis că libertățile religioase trebuie să cedeze locul noii moralități, redefinirii căsătoriei precum și cererii acesteia de suveranitate morală, culturală și juridică coercitivă.
Acestea sunt zilele care vor necesita curaj, convingere și limpezime. Suntem într-o luptă pentru libertățile cele mai importante pe care Dumnezeu le-a dăruit omenirii, fiecăruia dintre noi, făcute după chipul și asemănarea sa. Libertatea religioasă este redefinită ca o simplă „libertate de închinare”, dar ea nu va supraviețui mult timp în cazul în care este redusă la o sferă privată, fără voce publică. Însăși libertatea de a predica Evanghelia este în joc și tot așa este și libertatea fiecărui american. Drepturile omului și demnitatea umană sunt abstracții temporare în cazul în care acestea sunt separate de realitatea lor ca daruri ale Creatorului. Eclipsa adevărului creștin va duce inevitabil la o tragică pierdere a demnității umane. Dacă pierdem libertatea religioasă, toate celelalte libertăți vor fi pierdute, unul câte unul.


http://www.culturavietii.ro/2017/04/03/furtuna-care-se-apropie-libertatea-religioasa-dupa-triumful-revolutiei-sexuale/


...............................................................................................................................................


                                                                

                                   Creștin asaltat de musulmani intr-un parc din Londra
.................................................................................................................................................


 Educaţia preşcolarilor în Spania: sexul biologic nu contează. 

Un autobuz cu mesajul că DOAR sexul biologic ne defineşte, interzis la Madrid şi vandalizat la New York şi Universitatea Harvard


În 2005, Spania devenea cea de a treia ţară UE care legaliza „căsătoria” între persoane de acelaşi sex. Legalizarea acestui tip de uniune au făcut aproape imposibilă exprimarea liberă a dezacordului de conştiinţă cu privire la astfel de relaţii, deoarece legile anti-discriminare sunt draconice. Libertatea religioasă se găseşte pe teren minat.
La un deceniu distanţă, toate aceste realităţi au impus şi alte demersuri: educarea copiilor şi tinerilor în acest spirit de acceptare a praticilor homosexuale şi chiar de adoptare a acestor practici. Ca să nu îi discrimineze pe homosexuali, tinerii şi copiii trebuie să înveţe la şcoală ce anume îi defineşte pe aceştia (despre practicile şi preferinţele lor sexuale). Ei mai învaţă şi despre transsexali, cei care au suferit o operaţie de schimbare de sex, precum şi despre persoanele transgender, adică cele care nu îşi asumă sexul biologic, dar nu au suferit încă (sau nici nu vor suferi în viitor) o operaţie de schimbare de sex.


http://stiripentruviata.ro/video-educatia-prescolarilor-in-spania-sexul-biologic-nu-conteaza-un-autobuz-cu-mesajul-ca-doar-sexul-biologic-ne-defineste-interzis-la-madrid-si-vandalizat-la-new-york-si-universitatea-harvard/

..............................................................................................................................................

                                Victoria lui Erdogan nu este de bun augur pentru crestini

                                                                                      

............................................................................................................................................


                                        Cartile de identitate și pașapoartele biometrice
......


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu