Universitatile CP


                                                                         

        UNIVERSITAȚILE -  INSTRUMENTE DE INDOCTRINARE  POLITICALLY CORRECT

Inainte de dec. 1989  in Romania exista o singura institutie importanta  de  Stiinte Politice Academia "Stefan Gheorgiu" care pregatea cadre pentru structurile de partid la nivel local si central. Aceasta se ocupa cu indoctrinarea la cel mai inalt nivel cu ideologia comunista sub toate aspectele  dar si specializare in diverse domenii , economie, politica, educatie materialist-dialectica si stiintifica (ateista) , etc.din perspectiva ideologiei marxist-leniniste.
In prezent in Romania avem o puzderie de facultati atat de stat cat si private in domeniul Stiinte Politice care pregatesc specialisti in diverse domenii incepand cu cel politic (politicieni, parlamentari,diplomati, consileri politici) la prefecti, sociologi , ziaristi etc.
 Aparent am putea considera ca odata cu caderea comunismului a disparut si indoctrinarea la nivelul institutiilor , facultatilor de stiinte politice din Romania. Nici vorba de asa ceva, sa inlocuit doar doctrina , de la doctrina comunista sa trecut la cea liberala iar in ultimii ani odata cu intrarea in UE  la ideologia  "corectitudinii politice"  , Globalism, si Noua Ordine Mondiala , ideologia "de facto" in  U.E.
Astfel studentii sunt indoctrinati in aceste facultati mai abitir ca pe vremea dictaturii ceausiste. 
In final rezulta "omul nou" ,"spalat pe creier" politically correct gata sa implementeze noua ideologie poporului ignorant.
Un astfel de exemplu ar putea constituii un caz aparut recent mediatizat pe internet ,un student de la SP a facut urmatoarea declaratie care a socat pe multi oameni din categoria celor vizati de studentul "moțat", dar nu numai.

 „Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrari (sic!) în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF”.
 
 http://www.activenews.ro/stiri-social/Lider-al-studentilor-de-la-Stiinte-Politice-de-la-Universitatea-Bucuresti-indeamna-%E2%80%9Esa-ne-asiguram-ca-parintii-si-bunicii-nostri-mai-slabi-la-minte-stau-acasa-in-cazul-unui-potential-referendum-pentru-familie-141931

Nu ar trebui sa ne mire un  astfel de discurs plin de mandrie, aroganta si o astfel de atitudine favorabila deviationismul homosexual si ostil familiei normale ,pentru ca cu siguranta asa au fost invatati , este rezultatul educatiei si ideologiei primite in facultate.


Sloganul ideologiei corectitudinii politice "nationalism, populism ,intoleranta" sustinut de ghici cine ?  Cristian Parvulescu , decanul Facultati de Stiinte Politice , presedintele organizatiei "Pro Democratia" finantata de Soros , impreuna cu un grup de profesori de la a aceasi facultate, care se pare impartasesc aceleasi idei. In biografia lui Cristian Parvulescu scrie ca sa format "in scoala de politologie franceza" adica ateism ,iluminism, stat secular etc. Vor sa ne arate ca cunosc filozofie post modernista, politica UE etc. de un  lucru  par sa fie cu adevarat straini: crestinismul... se pare ca acesti oameni nu realizeaza ca ideile pe care le promoveaza dumealor sunt total contrare invataturilor crestine ...Un teolog bun prezent in emisiune ar fi lamurit problema. Dar ce sa caute un teolog intr-o emisiune unde se promoveaza ideologia corectitudine politică ..atee ? Ignoranta nu este resprezentata de crestinism sau nationalism (atasamentul fata de valorile nationale)  cum sa spus in emisiune, ignoranta este corectitudinea politica ,ideologia atee si anticrestina a secolului XXI.
                                                                    

https://octavpelin.wordpress.com/2015/02/01/analistul-si-militantul-anticrestin-cristian-parvulescu-cu-pro-democratia-si-apador-chorganizatii-anticrestine-si-ecologistevandut-miliardarului-george-soros-apare-in-aceasta-seara-la-amicul-sau/

                                                                                        
                                                                  


                                                                         
                 ....

                        
                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu